Αρχείο PDF

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 16-12-2022

 Αρ. Δ.Τ.: 21

Συνάντηση αντιπροσωπίας της ΟΛΤΕΕ με τομεάρχες παιδείας των κομμάτων

     

     Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 μέλη του ΔΣ της ΟΛΤΕΕ πραγματοποιήσαν  άλλη μια συνάντηση με την τομεάρχη παιδείας σε θέματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης της ΝΔ κα. Αναστασία Σαρχόσογλου και το συντονιστή Διατομεακού της ΝΔ κ. Κωνσταντίνο Τσιαγκλιώτη, όπου συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν την ΤΕΕ και τις θέσεις της Ομοσπονδίας μας και κατατέθηκε σχετικό αναλυτικό υπόμνημα.

     Είχε προηγηθεί στις 03 Νοεμβρίου 2022 η συνάντηση με την Βουλευτή Δράμας και Τομεάρχης Παιδείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κα. Χαρά Κεφαλίδου και τον κ. Νίκο Τσούλια, Γραμματέα του Τομέα Παιδείας και τον κ. Πάρι Βεντήρη, μέλος της Γραμματείας του Τομέα όπου υπήρξε ένας δημιουργικός διάλογος για τα τρέχοντα ζητήματα της ΤΕΕ.

    Το ΔΣ της ΟΛΤΕΕ θα συνεχίσει με συστηματικό τρόπο αυτές τις συναντήσεις με όλους τους τομεάρχες παιδείας των κομμάτων και δημόσιους φορείς που εμπλέκονται με την Επαγγελματική Εκπαίδευση ώστε να γίνουν γνωστές οι θέσεις μας και οι απόψεις μας για το μέλλον της ΤΕΕ στην χώρα μας.

Απο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Από ΔΣ