[button link=”https://www.oltee.gr/wp-content/uploads/2014/04/ΟΛΤΕΕ-328_-Ανακοίνωση-Πρόσκληση.pdf” icon=”download” bg_color=”#e30404″ window=”yes”]Αρχείο PDF[/button]

Αθήνα, 23-4-2014

 Αριθμ. Πρωτ.: 328

ΠΡΟΣ :

τις Ε.Λ.Τ.Ε.Ε.

 

ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση – Πρόσκληση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στη Συνεδρίαση του στις 9 Απριλίου 2014 και σύμφωνα με την 78η Πράξη του,

α π ο φ ά σ ι σ ε

την πραγματοποίηση της 15ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης – Συνεδρίου

την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Στις Κτιριακές Εγκαταστάσεις (αμφιθέατρο) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, στην Κόρινθο (Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη)

Με έναρξη την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 και ώρα 17:00

Και Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Εκλογή πενταμελούς Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης. Διαπίστωση απαρτίας.
  2. Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
  3. Οικονομικός απολογισμός. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  4. Κατάλογος ομιλητών – κριτική πεπραγμένων.
  5. Ψηφοφορία για την έγκριση διοικητικών και οικονομικών πεπραγμένων.
  6. Κατάθεση απόψεων και διαλογική συζήτηση για τρέχοντα κλαδικά και εκπαιδευτικά θέματα.
  7. Τροποποίηση Καταστατικού λειτουργίας Ε.Τ.Μ.Ε.Ε. – Τ.Ε.Ε. και ενεργοποίηση.
  8. Συνδικαλιστική παρουσία και μέλλον. Σχέσεις Ομοσπονδίας με Πρωτοβάθμιες Ενώσεις και το Τριτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο. Διερεύνηση δημιουργίας Συνομοσπονδίας.
  9. Πρόταση και έγκριση προγράμματος δράσης νέου Δ.Σ. Διεκδικητικό πλαίσιο.
  10. Πρόταση και έγκριση προϋπολογισμού επόμενης συνδικαλιστικής περιόδου 2014-2016.
  11. Υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή. Ομιλίες.
  12. Εκλογή πενταμελούς Εφορευτικής Επιτροπής. Ανακήρυξη υποψηφίων.
  13. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων Οργάνων Διοίκησης, δηλ εντεκαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και πενταμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η Πρόσκληση ανακοινώνεται δύο μήνες πριν, στα πλαίσια της εφαρμογής του Καταστατικού της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. (άρθρο 34 παρ. 1) που προβλέπει πραγματοποίηση του Συνεδρίου κάθε δεύτερο χρόνο (προηγούμενο 14ο Συνέδριο 22-23 Ιουνίου 2012).

Επειδή σύμφωνα με το Άρθρο 37 παρ. 1 «Οι Ενώσεις πρέπει έγκαιρα να αναφέρουν στην Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. αν θα συμμετάσχουν στη Γ.Σ. …», και το Άρθρο 34 παρ. 2β «…ο αναγκαίος για την απαρτία της Συνέλευσης αριθμός ψήφων (μελών), που είναι το 1/2 τουλάχιστον των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου.»,

κ α λ ο ύ ν τ α ι

οι Ενώσεις Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΛΤΕΕ) να γνωρίσουν εγγράφως στην Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. αν θα συμμετάσχουν στη Γ.Σ. μέχρι την Παρασκευή 2 Μαΐου, να αποστείλουν συστημένα ταχυδρομικά τα νομιμοποιητικά της συμμετοχής τους δικαιολογητικά δηλ. πρωτότυπα πρακτικό αρχαιρεσιών και κατάσταση ψηφισάντων, να αναφέρουν τον αριθμό και το ονοματεπώνυμο των εκλεγμένων και προτιθέμενων να συμμετάσχουν αντιπροσώπων και να επικοινωνήσουν με τον Γενικό Ταμία του Δ.Σ. Νίκο Σεκεριάδη τηλ 6972153099 προκειμένου να τακτοποιήσουν την καταβολή της συνδρομής.

Άλλως, σύμφωνα με το Καταστατικό Άρθρο 37 παρ. 2 «Αν από τις απαντήσεις των Ενώσεων προκύψει ότι η Γ.Σ. δεν θα έχει απαρτία, τότε: … γ)Αν πρόκειται για την τακτική Γ.Σ. του Ιουνίου, τότε αυτή αναβάλλεται για τον Σεπτέμβριο οπότε πραγματοποιείται και με το 1/3 των οικονομικά τακτοποιημένων Ενώσεων, με βάση την οικονομική υποχρέωση της προηγούμενης συνδικαλιστικής περιόδου.» και η Τακτική Γενική Συνέλευση – Συνέδριο, σύμφωνα με την ίδια Απόφαση του Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 26 Παρασκευή και Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014, στον ίδιο τόπο.

Γίνεται γνωστό ακόμη ότι σύμφωνα με το Άρθρο 35 παρ. 1 «Σε ένα μήνα από την δημοσίευση της προσκλήσεως μπορούν οι Ενώσεις να υποβάλλουν στην Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. κάθε θέμα με τις σχετικές σ’ αυτό προτάσεις, που κρίνουν ότι πρέπει να προστεθεί στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης …».

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

ο Πρόεδρος Σεραφείμ Κερασιώτης

ο Γενικός Γραμματέας Σταμάτιος Σταματιάδης

Από admin-02