Αρχείο PDF

Αθήνα, 11-02-2021

 Αρ. Πρωτ.: 55

ΠΡΟΣ :

κ. Σπύρο Σταματόπουλου 

Δήμαρχο Σικυωνίων &

Μέλος του Κεντρικού Συμβούλιου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης 

ΚΟΙΝ :

 

ΘΕΜΑ : Συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. με τον  κ. Σπύρο Σταματόπουλου Δήμαρχο Σικυωνίων

Σχετ.:

 

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

 σας συγχαίρουμε για την ομόφωνη εκλογή σας στο Κεντρικό Συμβούλιο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας. Σας ευχόμαστε υγεία, δύναμη, τόλμη και καλή επιτυχία στα καθήκοντα που μόλις αναλάβατε.

Η Χώρα, η Παιδεία, η Εκπαίδευση και οι Εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή, με χρόνιες παθογένειες, οι οποίες επιτάθηκαν από την οικονομική, την κοινωνική και πρόσφατα την υγειονομική κρίση.

Η Δευτεροβάθμια Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση (Τ.Ε.Ε.) – την οποία η Ομοσπονδία μας υπηρετεί με συνέπεια και εκφράζει αντιπροσωπευτικά – δέχτηκε την πλέον άδικη, παράλογη και άκριτη επίθεση, με τραγικές συνέπειες στα σχολεία μας, στους μαθητές μας και στους εκπαιδευτικούς λειτουργούς της. Σήμερα, ορισμένα από αυτά τα προβλήματα έχουν φτάσει σε κρίσιμο σημείο.

Για τα παραπάνω αλλά και λόγω,  της εκλογή σας στο ΚΣΕΕΚ και καθώς οι προθέσεις σας κατατείνουν στην ενδυνάμωση της Τεχνικής Επαγγελματικής  Εκπαίδευσης

π α ρ α κ α λ ο ύ μ ε

να ορίσετε ημερομηνία συνάντησης με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας, προκειμένου να σας εκθέσουμε και δια ζώσης τα πλέον κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, καθώς και τις προτάσεις μας για την επίλυσή τους.

 

Ευελπιστούμε ότι μια τέτοια συνάντηση θα είναι η απαρχή ενός γόνιμου και δημιουργικού διαλόγου, σε μια κοινή προσπάθεια για την ήρεμη και εύρυθμη λειτουργία των σχολείων της Τ.Ε.Ε..

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος Σεκεριάδης Νικόλαος

Ο ΓΓ Γραμματέας Παπαδόπουλος Χιονάς

 

Από ΔΣ