[button link=”https://www.oltee.gr/wp-content/uploads/2018/09/ΔΤ-ΟΛΤΕΕ-001_17ο-Συνέδριο-της-ΟΛΤΕΕ.pdf” icon=”download” bg_color=”#e30404″ window=”yes”]Αρχείο PDF[/button]

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 01-09-2018

 Αρ. Δ.Τ.: 01

 

17ο Συνέδριο Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 17ου Τακτικού Συνεδρίου της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Αυγούστου και το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018, στις Κτιριακές Εγκαταστάσεις Κ.Υ.Β.Ε. Περιστερίου, στο Περιστέρι Αττικής (Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Λεωφόρος Κηφισού).
Σύμφωνα με το Καταστατικό της Ομοσπονδίας, οι εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών Ενώσεων Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Λ.Τ.Ε.Ε.) από όλη την Ελλάδα συνέρχονται κάθε δύο χρόνια σε Τακτική Γενική Συνέλευση προκειμένου να ελέγξουν το έργο του απερχομένου Δ.Σ., να θέσουν τους στόχους για την επόμενη διετία και να εκλέξουν νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα τους υλοποιήσει. Η Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων των Ενώσεων «…αποτελεί το ΑΝΩΤΑΤΟ κυρίαρχο όργανο Διοικήσεως της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε…».
Στο Α’ μέρος του Συνεδρίου παρουσιάστηκε η Έκθεση Πεπραγμένων του απερχομένου Δ.Σ. καθώς και ο Οικονομικός Απολογισμός του, τα οποία εγκρίθηκαν ομόφωνα.
Στο Β’ μέρος του Συνεδρίου παρουσιάστηκαν, συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν οι βάσεις και οι στόχοι του αγώνα της επόμενης συνδικαλιστικής περιόδου 2018-2020, τα οποία θα υλοποιηθούν από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. και συγκεκριμένα:
α) το Διεκδικητικό Πλαίσιο με 27 σημεία
β) το Πρόγραμμα Δράσης με 11 σημεία
γ) ο Προϋπολογισμός

Κατά την διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου έγιναν τοποθετήσεις και εκφράστηκαν οι απόψεις των αντιπροσώπων των Ε.Λ.Τ.Ε.Ε., διενεργήθηκε συζήτηση μεγάλου εύρους για τα προβλήματα που ταλανίζουν την Τ.Ε.Ε. και ελήφθησαν αποφάσεις για την ανάπτυξη της Τ.Ε.Ε και του συνδικαλιστικού της κινήματος. Αναλυτικότερα στοιχεία θα δοθούν στη δημοσιότητα μετά την επεξεργασία του υλικού που έχει κατατεθεί στη Γραμματεία του Συνεδρίου.
Το 17ο Τακτικό Συνέδριο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. έληξε με τη διενέργεια των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού της Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη διετία.
Κατά την 1η Συνεδρίαση των εκλεγμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου
συγκροτήθηκε ομόφωνα σε Σώμα ως εξής:
Διοικητικό Συμβούλιο Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. συνδικαλιστικής περιόδου 2018-20
1. Πρόεδρος ________________________: Σεκεριάδης Νικόλαος

2. Αντιπρόεδρος _____________________: Δούρος Παλαιολόγος

3. Γενικός Γραμματέας ________________: Μεγαρίτης Παναγιώτης

4. Ειδικός Γραμματέας ________________: Μπόλης Θωμάς

5. Οργανωτικός Γραμματέας ___________: Θεολόγου Μιλτιάδης

6. Γενικός Ταμίας ____________________: Μπακαβέλος Χρήστος

7. Βοηθός Ταμία και Έφορος Υλικού _____: Παπαδόπουλος Χιονάς

8. Έφορος Δημοσίων Σχέσεων_________: Πέππας Αναστάσιος

9. Έφορος Βιβλιοθήκης και Εκδόσεων ___: Αγγέλης Βασίλειος

10. Μέλος ___________________________: Μποτονάκη Ελένη

11. Μέλος ___________________________: Κουτουλάκος Χρήστος

 

 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

 

Από ΔΣ