16ο Συνέδριο Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

[button link=”https://www.oltee.gr/wp-content/uploads/2016/06/ΔΤ-ΟΛΤΕΕ-065_-16ο-Συνέδριο-ΟΛΤΕΕ.pdf” icon=”download” bg_color=”#e30404″ window=”yes”]Αρχείο PDF[/button]

Αθήνα, 28-06-2016

 Αριθμ. Δ.Τ.: 065

16ο Συνέδριο Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

 

Την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη 16ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (16η Τακτική Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων των κατά τόπους Ε.Λ.Τ.Ε.Ε.).

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ–ΤΚΜ), Μεγάλου Αλεξάνδρου 49.

Σύμφωνα με το Καταστατικό, μετά την Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Το συνέδριο πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερη κρίσιμη συγκυρία που για μια ακόμη φορά σχεδιάζονται και δρομολογούνται εξελίξεις στην πολύπαθη Τ.Ε.Ε. ερήμην των εκπαιδευτικών της και σε βάρος των σχολείων της.

Η Ομοσπονδία συνεχίζει σταθερά τον αγώνα προάσπισης του Δημόσιου δωρεάν σχολείου της Τ.Ε.Ε. ΜΕΣΑ στην ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του Τυπικού Εκπαιδευτικού Συστήματος.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

ΟΛΤΕΕ_16ο Συνέδριο _Α4

Από ΔΣ