[button link=”https://www.oltee.gr/wp-content/uploads/2014/02/ΔΤ-ΟΛΤΕΕ-086_-Η-προβολή-της-Τ.Ε.Ε.-σε-ανάπτυξη-με-Ρομποτική.pdf” icon=”download” bg_color=”#e30404″ window=”yes”]Αρχείο PDF[/button]

Αθήνα, 8-10-2013

 Αριθμ. Δ.Τ.: 086

Η προβολή της Τ.Ε.Ε. σε ανάπτυξη με Ρομποτική

Μετά την ομολογουμένως τεράστια προβολή της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ε.) που επιτεύχθηκε με την πρωτοβουλία της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ. – HELEXPO 2013), η Ομοσπονδία Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης συνεχίζει την εκστρατεία δημόσιας προβολής της Τ.Ε.Ε., ενημέρωσης του κοινού και ανάδειξης των σχολείων της Ανώτερης Δημόσιας Δευτεροβάθμιας Τ.Ε.Ε. και των ειδικοτήτων που διδάσκονται σε αυτά.

Η επόμενη παρουσίαση της Τ.Ε.Ε. από την Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. προγραμματίζεται να γίνει στο 4ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 – 20 Οκτωβρίου 2013 στην Καβάλα, με θέμα:

«Ο ρόλος της Ρομποτικής στην ανάπτυξη»

και διοργανώνεται από το Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο μεγάλο του αμφιθέατρο. Ενημέρωση για το πρόγραμμα και άλλες πληροφορίες ή λεπτομέρειες, για κάθε ενδιαφερόμενο, υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://www.i2fest.gr/ και εικόνες στο video http://www.youtube.com/watch?v=ScKB6_vOR1U.

Στην παρουσίαση θα συνδράμει η Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Δράμας δια του Προέδρου της και το συμμετέχον 1ο ΕΠΑ.Λ. Δράμας δια του Δ/ντη του κου Ι. Παπουτσή. Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. εκφράζει τις εκ των προτέρων ευχαριστίες της. Θερμές ευχαριστίες οφείλονται επίσης στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής και Καθηγητή του Τ.Ε.Ι. κο Δ. Πογαρίδη για την ικανοποίηση – αποδοχή του αιτήματος της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. και τη διάθεση χώρου έκθεσης.

Κ α λ ο ύ μ ε

τα Σχολεία της Τ.Ε.Ε. (ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ., Σ.Ε.Κ., Τ.Ε.Ε. Β΄βαθμίδας και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) στην Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή της, τους Εκπαιδευτικούς αλλά και ολόκληρη την τοπική Εκπαιδευτική Κοινότητα, να στηρίξουν και αυτή την προσπάθεια της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. με την παρουσία και τη συμμετοχή τους με κάθε τρόπο και διαθέσιμο μέσον.

 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Από admin-02