[button link=”https://www.oltee.gr/wp-content/uploads/2014/02/ΔΤ-ΟΛΤΕΕ-085_-ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-για-τους-ΑΓΩΝΕΣ-ΔΙΑΣΩΣΗΣ-της-Τ.Ε.Ε..pdf” icon=”download” bg_color=”#e30404″ window=”yes”]Αρχείο PDF[/button]

Αθήνα, 5-10-2013

 Αριθμ. Δ.Τ.: 085

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ για τους ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ της Τ.Ε.Ε.

Άξια και αγαπητή συνάδελφος, δημιούργησε διαδικτυακή εφαρμογή για λογαριασμό της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. και για αξιοποίηση από αυτήν, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://docs.google.com/document/d/1Lu9M3Xr4H2TSIYvVE7awHOvyEVMzzfIfWAByzO_-KOg/edit?usp=sharing

 «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ» για τους ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ της Τ.Ε.Ε.

Καλούμε όλους όσους αγωνιούν για το μέλλον της Τ.Ε.Ε. και αγωνίζονται για την διατήρηση και αναβάθμισή της, να συμμετάσχουν στην παραπάνω Δημοσκόπηση, απαντώντας στις πέντε (5) ερωτήσεις, υποβάλλοντας προτάσεις, σχόλια και παρατηρήσεις, ώστε να αποτυπωθούν απόψεις, γνώμες και προθέσεις, να εξαχθούν συμπεράσματα και στη συνέχεια να αξιοποιηθούν κατάλληλα.

Η διαδικασία είναι απλή: αφού διαβάσουμε το «ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ», επιλέγουμε το «ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ» (κάτω αριστερά στο τέλος του κειμένου). Μετά την ολοκλήρωση των επιλογών μας και την αναγραφή προτάσεων, σχολίων και παρατηρήσεων (στα αντίστοιχα «πεδία»), ολοκληρώνουμε πατώντας «Υποβολή».

Από τη θέση αυτή, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στη συνάδελφό μας, άξιο και δυναμικό στέλεχος της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε Δράμας (του Δ.Σ. της οποίας υπήρξε μέλος), η οποία, παρά το γεγονός ότι εξωθήθηκε σε συνταξιοδότηση (για να αποφύγει την διαθεσιμότητα…), εξακολουθεί να «πάλλεται» για την Παιδεία και να αγωνίζεται για την Τ.Ε.Ε., στην οποία αφιέρωσε όλη της τη ζωή, την αγάπη και το δυναμισμό !!

Οι αγώνες μας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή. Τούτη την εβδομάδα, εβδομάδα Τιμής στους Εκπαιδευτικούς που ξεκίνησε με την Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, με αισιοδοξία και αγωνιστικό φρόνημα, καλούμε σε μαζική συμμετοχή ΟΛΩΝ στη «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ» για τους ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ της Τ.Ε.Ε.

 Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Από admin-02