Κοινωνική Ασφάλιση. Ο Αγώνας αρχίζει !

[button link=”https://www.oltee.gr/wp-content/uploads/2016/01/ΔΤ-ΟΛΤΕΕ-050_-Κοινωνική-Ασφάλιση.-Ο-Αγώνας-αρχίζει-.pdf” icon=”download” bg_color=”#e30404″ window=”yes”]Αρχείο PDF[/button]

 Αθήνα, 15-01-2016

 Αριθμ. Δ.Τ.: 050

Κοινωνική Ασφάλιση. Ο Αγώνας αρχίζει !

 

Η Κυβέρνηση έχει ετοιμάσει την πρόταση. Το ακριβές περιεχόμενο δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Δηλώσεις και πληροφόρηση μέσω συνεντεύξεων των πολιτικών – εκπροσώπων της από τα ΜΜΕ. Η συζήτηση βρίσκεται στο στάδιο λήψης έγκρισης από το κουαρτέτο. Τα πράγματα δείχνουν να γίνονται ακόμη χειρότερα. Απαιτείται σκληρότερο ασφαλιστικό. Τα μέτρα αναμένονται ιδιαίτερα βάρβαρα. Η Κοινωνική Ασφάλιση διαλύεται !

Ο εργαζόμενος εκπαιδευτικός αλλά και ο συνταξιούχος παρακολουθεί έντρομος. Οφείλει και για την επόμενη γενιά να αντιδράσει. Είναι μονόδρομος η συμμετοχή σε κάθε μορφής προγραμματισμένη και οργανωμένη αντίδραση, στα παλλαϊκά συλλαλητήρια:

Στην Αθήνα το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, στις 12:00, με συγκέντρωση στην Πλατεία Ομονοίας και πορεία στη Βουλή.

Στο Ηράκλειο το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, στις 12:00.

Στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016.

Μόνο ο οργανωμένος – συγκροτημένος και μαζικός αγώνας είναι ικανός να ανατρέψει τις μνημονιακές επιταγές, τα καταστροφικά σχέδια Κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΔΝΤ.

Όλοι έχουμε ευθύνη και υποχρέωση να υπερασπιστούμε τον Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα της Ασφάλισης, να ακυρώσουμε τις κυβερνητικές προθέσεις.

Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς, εν υπηρεσία και συνταξιούχους, να συμμετάσχουν με κάθε συγκροτημένο τρόπο σε κάθε μορφής κινητοποίηση διατρανώνοντας την αντίδρασή τους στα επαπειλούμενα – σφαγιαστικά επερχόμενα μέτρα. Στόχος:

Η ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

ΔΤ ΟΛΤΕΕ-050_ Κοινωνική Ασφάλιση. Ο Αγώνας αρχίζει !

Δημοσιεύτηκε τουλάχιστον στα παρακάτω Μέσα:

Avaton-02  Tromaktiko-01  dou

Από admin-02