ΨΗΦΙΣΜΑ 15ου Συνεδρίου Αντιπροσώπων της ΟΛΤΕΕ

[button link=”https://www.oltee.gr/wp-content/uploads/2014/09/ΔΤ-ΟΛΤΕΕ-147_-15ο-Συνέδριο-της-ΟΛΤΕΕ-ΨΗΦΙΣΜΑ.pdf” icon=”download” bg_color=”#e30404″ window=”yes”]Αρχείο PDF[/button]

Αθήνα, 26-9-2014

 Αριθμ. Δ.Τ.: 147

ΨΗΦΙΣΜΑ 15ου Συνεδρίου Αντιπροσώπων της ΟΛΤΕΕ

Οι Αντιπρόσωποι που συμμετέχουμε στη 15η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε., μετά από εισήγηση του Προεδρείου, ψηφίζουμε ομόφωνα τα παρακάτω:

 

Οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα περίμεναν την δικαίωσή τους από το Συμβούλιο της Επικράτειας.

Το Σ.τ.Ε. έκρινε ότι η διάλυση της Δημόσιας Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ε.), η κατάργηση κλάδων Τεχνικών Ειδικοτήτων που δίδασκαν στα σχολεία μας και η «διαθεσιμότητα» των συναδέλφων, είναι …«συνταγματικές» !!

Το Σ.τ.Ε. έκρινε «αντισυνταγματικές» μόνο τις περικοπές των …δικαστικών και των ένστολων…

Το Ανώτατο Δικαστήριο δίνει πλήρη κάλυψη στην Κυβέρνηση για την συνέχιση των Μνημονιακών πολιτικών που οδηγούν νομοτελειακά σε ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.

Η Κυβέρνηση μπορεί πλέον να συνεχίσει να δουλεύει το μηχανισμό «κατασκευής διαθεσίμων» που έστησε, με μόνο στόχο την εξυπηρέτηση αριθμητικών δεσμεύσεων απέναντι στους δανειστές της χώρας, ανενόχλητη και …«συνταγματικά»!!

Οι «υπό τοποθέτηση» εκπαιδευτικοί σε θέσεις «φαντάσματα» (ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ θέσεις σε Ι.Ε.Κ. και Σ.Ε.Κ.), εξακολουθούν να εμπαίζονται με …«προκριματικούς», …«τελικούς» και δήθεν «οριστικούς» πίνακες, χωρίς να δίνεται τελική και οριστική λύση.

Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. και οι Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε με το σύνολο των εκπαιδευτικών, σε όλη την επικράτεια και σε κάθε επίπεδο, μέχρι την τελική και πλήρη ανατροπή των αντιδημοκρατικών και αντικοινωνικών πολιτικών που εξαθλιώνουν την ελληνική κοινωνία, ξεπατώνουν την Παιδεία και διαλύουν την ελληνική οικογένεια.

 

Η Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Από ΔΣ