Εξώδικο ΕΛΤΕΕ Ανατ. Θεσ/νίκης στον ΔΔΕ και στον Υπουργό

[button link=”https://www.oltee.gr/wp-content/uploads/2015/06/Εξώδικο-EΛΤΕΕ-στον-ΔΔΕ-Ανατ.-Θεσσαλονίκης-ΤΕΛΙΚΟ.pdf” icon=”download” bg_color=”#e30404″ window=”yes”]Αρχείο PDF[/button]

ΕΛΤΕΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης – Δημοσίευση

Θεσσαλονίκη, 10-9-2015

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ   ΟΛΓΑΣ Κ. ΒΛΟΝΤΖΟΥ & συνεργατών

ΚΑΛΑΠΟΘΑΚΗ 10, 54624 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΗΛ. 2310-25.25.91 FAX: 2310-25.25.92

Ε-mail: vlontzoulawoffice@yahoo.gr

Ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Α. Των Εκπαιδευτικών Τεχνικών Ειδικοτήτων:  ………………………………….

Β.      Της Ένωσης Λειτουργών Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Ανατ. Θεσ/νίκης), που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, Προξένου Κορομηλά 51, ΤΚ 54622, όπως εκπροσωπείται νόμιμα,

ΚΑΤΑ

1.        του Διευθυντού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, κ. Μιχαήλ Μαυρίδη, κατοίκου Σαπφούς 44, 54627 Θεσσαλονίκη.
2.        του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Παναγιώτη Ανανιάδη, κατοίκου Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής 65 (Κτίριο ZEDA) 57001 Θεσσαλονίκη.

3.        του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Τάσου Κουράκη, κατοίκου Αμαρουσίου, Ανδρέα Παπανδρέου 37, Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, υπό την ιδιότητα και για τις ενέργειές του ως Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, αλλά και για τις τυχόν προσωπικές του ευθύνες που ενδεχομένως να προκύπτουν από ενέργειές του κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του κατά την εφαρμογή των Νόμων,

4.        παντός υπευθύνου στελέχους της Διοίκησης ή μη που ενεργεί σχετικά με το περιεχόμενο της παρούσας, και ιδίως αυτών της Γενικής Διεύθυνσης Προσωπικού Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης , Διεύθυνση Διοίκησης Προσωπικού Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης, Τμήμα Γ΄.

 

Α. Με το Ν. 4172/2013, άρθρο 82 καταργήθηκαν 50 ειδικότητες τεχνικών ειδικοτήτων κατά κλάδο και κατηγορία του προσωπικού της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπως και το σύνολο των κατεχόμενων από το προσωπικό αυτό οργανικών θέσεων. Το προσωπικό των καταργούμενων ειδικοτήτων τέθηκε σε διαθεσιμότητα, από την 22η Ιουλίου 2013, σύμφωνα με τις διατάξεις της υποπαραγράφου Ζ.2. της παρ. Ζ΄ του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012 (Α΄ 222).

Από την διαθεσιμότητα εξαιρέθηκαν ορισμένες κατηγορίες υπαλλήλων που πληρούσαν ορισμένα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια και συγκεκριμένα α) υπάλληλοι που είναι ανάπηροι σε ποσοστό τουλάχιστον 67% ή πολύτεκνος, β) υπάλληλοι των οποίων σύζυγος ή τέκνο έχει αναπηρία σε ποσοστό τουλάχιστον 67% και ετήσια εισοδήματα χαμηλότερα των 12.000 ευρώ, γ) υπάλληλοι που είναι μονογονεϊκές οικογένειες και έχουν ετήσια εισοδήματα χαμηλότερα των 12.000 ευρώ, δ) υπάλληλοι των οποίων ο σύζυγος έχει επίσης τεθεί σε διαθεσιμότητα και ε) υπάλληλοι, οι οποίοι έχουν ορισθεί δικαστικός συμπαραστάτης δυνάμει δικαστικής αποφάσεως.

Οι εκπαιδευτικοί αυτοί μετατάχθηκαν υποχρεωτικά με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, από την 22η Ιουλίου 2013, στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υπάγονταν σε προσωποπαγείς θέσεις διοικητικού προσωπικού, της ίδιας κατηγορίας, με το βαθμό και το Μ.Κ. που κατείχαν, που συστάθηκαν με την πράξη μετάταξης.

 

Β. Σε εφαρμογή των Νόμων αυτών οι εξαιρεθέντες εκπαιδευτικοί που είναι μέλη μας και οι ανωτέρω, οι οποίοι ανήκουν όλοι στις ειδικές κατηγορίες που προβλέπει ο Νόμος, εξαιρέθηκαν από τη διαθεσιμότητα, μετατάχθηκαν σε οργανικές θέσεις διοικητικού προσωπικού και υπηρετούσαν στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

 

Γ. Με τη δημοσίευση του Ν. 4325/2015, ισχύουν όσα αυτός προβλέπει:

Άρθρο 17 (Επαναφορά προσωπικού)

«3. Ειδικά το προσωπικό της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του οποίου οι ειδικότητες κατά κλάδο και κατηγορία καταργήθηκαν με το άρθρο 82 του Ν.4172/2013 (Α΄167) και εξαιρέθηκε από τη διαθεσιμότητα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4172/2013 (Α΄ 167) …, μπορεί να επανέλθει στις θέσεις που κατείχε και επανασυστήνονται, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 18 του παρόντος, εφόσον υποβάλει την προβλεπόμενη από την παράγραφο 2 του άρθρου αυτού αίτηση. Η πράξη κατάταξης των υπαλλήλων αυτών κοινοποιείται στην υπηρεσία στην οποία είχαν τοποθετηθεί, για να λάβει γνώση.

7. Για την επαναφορά του προσωπικού των παραγράφων 3, 4, 5 και 6 του παρόντος άρθρου εκδίδεται πράξη του οικείου Υπουργού. Με την πράξη αυτή ο οικείος Υπουργός ρυθμίζει τους όρους και το χρόνο απασχόλησης των υπαλλήλων του άρθρου αυτού και των υπαλλήλων των εξαιρέσεων του άρθρου 90 παρ. 2 περίπτωση Δ΄ του Ν.4172/2013 της αρμοδιότητάς του».

Άρθρο 18

Επανασύσταση καταργηθέντων κλάδων και ειδικοτήτων και κατάταξη προσωπικού

«1. α) Οι ειδικότητες και κλάδοι του προσωπικού της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που καταργήθηκαν με το άρθρο 82 του Ν.4172/2013 (Α΄ 167) επανασυστήνονται αυτοδικαίως από τη δημοσίευση του παρόντος, όπως και το σύνολο των οργανικών θέσεων που κατέχονται από το προσωπικό αυτό….

4. Οι σχετικές διαπιστωτικές πράξεις του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.».

 

Δ. Ακόμη, με τη δημοσίευση του Ν. 4327/2015, επανασυστάθηκαν και οι καταργηθείσες (διδασκόμενες) ειδικότητες στα σχολεία της δευτεροβάθμιας τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης (ΕΠΑΛ), οπότε δημιουργούνται και οι λειτουργικές ανάγκες των σχολείων αυτών, τις οποίες καλύπτουν οι εκπαιδευτικοί που επανέρχονται.

 

Ε. Σε εφαρμογή των ανωτέρω Νόμων εκδόθηκαν:

1)       Η με αρ. 87080/Ε2/2-6-2015 Διαπιστωτική Πράξη του Αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων για την «Επαναφορά εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις θέσεις που κατείχαν πριν τεθούν σε διαθεσιμότητα σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 14, 17, 18 και 21 του Ν.4325/2015» Η Πράξη αυτή δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1016 τ. Β, 3-6-2015 και από την ημερομηνία αυτή βρίσκεται σε ισχύ

2)       Η με αρ. ΔΙΔΑΔ/Φ.42Ε/4οικ.17204/2-6-2015 εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα «Επανασύσταση κλάδων και επαναφορά προσωπικού σύμφωνα με τα άρθρα 17 και 18 του ν. 4325/2015» Μεταξύ των άλλων δίνονται οδηγίες ώστε «Οι Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού των υπηρεσιών υποδοχής προβαίνουν στην κατάρτιση των ΥΑ μετάταξης/μεταφοράς και επαναφοράς των υπαλλήλων, οι οποίες μετά την υπογραφή τους από τον αρμόδιο Υπουργό δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως…»

3)       Η με αρ. 88535/Ε2/4-6-2015 Εγκύκλιος του Αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων στην οποία αναφέρεται ότι «Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι περιλαμβάνονται την ανωτέρω Διαπιστωτική Πράξη οφείλουν άμεσα να αναλάβουν υπηρεσία  στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις οποίες ανήκουν, συμπληρώνοντας με ευθύνη της εκάστοτε Διεύθυνσης το σχετικό Πρωτόκολλο Ανάληψης Υπηρεσίας»

 

Στ. Σε εφαρμογή όλων των παραπάνω, οι Εκπαιδευτικοί Τεχνικών Ειδικοτήτων που είχαν εξαιρεθεί από τη διαθεσιμότητα, είχαν μεταταχθεί σε διοικητικές θέσεις της Δ/νσης Δ/βάθμιας Εκπ/σης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και υπηρετούσαν μέχρι τις 3-6-2015 εκεί, επανήλθαν από τις 3-6-2015 ως Εκπαιδευτικοί στον κλάδο, την ειδικότητα και την οργανική τους θέση, και κατόπιν προσκλήσεως της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, υπέγραψαν τη με αριθμό 84/46-2015 Πράξη Ανάληψης Υπηρεσίας ως εκπαιδευτικοί.

 

Ζ. Στη συνέχεια όμως κ. Διευθυντά Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης, δώσατε προφορική εντολή στους συναδέλφους να παραμείνουν στις θέσεις στις οποίες υπηρετούσαν έως τις 3-6-2015 ως μεταταγμένοι διοικητικοί υπάλληλοι και παρά το ότι από τις 4-6-2015 ανέλαβαν υπηρεσία ως Εκπαιδευτικοί, να συνεχίσουν να υπηρετούν στις προηγούμενες διοικητικές θέσεις μέχρι νεωτέρας.

Ζητήσατε μάλιστα να «χτυπούν κάρτα» παρουσίας διοικητικού υπαλλήλου.

Ενώπιον των συνδικαλιστών της Ένωσής μας και όλων των Εκπαιδευτικών δηλώσατε ότι οι Εκπαιδευτικοί αυτοί διατηρούν «διπλή ιδιότητα» δηλαδή τόσο αυτή του Εκπαιδευτικού, όσο και αυτή του Διοικητικού υπαλλήλου.

Επικαλεστήκατε τη με αρ. 88535/Ε2/4-6-2015 Εγκύκλιο του Αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων και συγκεκριμένα το απόσπασμα το οποίοι αναφέρει ότι:

«…Όσοι εκ των ανωτέρω έχουν μεταταχθεί και υπηρετούν:

α) …

β) σε διοικητικές θέσεις των Περιφερειακών Υπηρεσιών Εκπαίδευσης του ΥΠΟΠΑΙΘ, προκειμένου να μην διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία τους, θα παραμείνουν στις θέσεις αυτές μέχρι και τη λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους, …»

 

Κατά πλήρη διαστρέβλωση του κειμένου του εγκυκλίου, επιμένετε ότι το χωρίο αυτό αφορά στους εκπαιδευτικούς εκείνους οι οποίοι ΕΙΧΑΝ μεταταχθεί και  ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ στην ΔΔΕ μέχρι τις 3-6-2015 και οι οποίοι μετά τη δημοσίευση σε ΦΕΚ της με αρ. 87080/Ε2/2-6-2015 Διαπιστωτική Πράξη του Αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων επανήλθαν ως Εκπαιδευτικοί στον κλάδο, την ειδικότητα και την οργανική τους θέση και ανέλαβαν υπηρεσία ως Εκπαιδευτικοί στην ίδια την Υπηρεσία σας και επομένως σήμερα ΔΕΝ έχουν μεταταχθεί και ΔΕΝ υπηρετούν (ως μεταταγμένοι διοικητικοί υπάλληλοι) στην ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

 

Εμείς παρόλα αυτά προσερχόμαστε καθημερινά στην Υπηρεσία, καταγράφουμε την παρουσία μας σε Παρουσιολόγιο και το αυτό πράττουμε και κατά την αποχώρησή μας στη λήξη του ωραρίου. Τα Παρουσιολόγια αυτά ΑΡΝΕΙΣΤΕ να τα πρωτοκολλήσετε.

Στις 9-6-2015 που προσήλθαμε στο Γραφείο σας παρουσία των συνδικαλιστών μας και ζητήσαμε:

Α) Να πρωτοκολλείτε το Παρουσιολόγιο,

Β) Να μας δώσετε γραπτές εντολές του τι να πράξουμε ως Εκπαιδευτικοί στην Υπηρεσία, δηλώνοντας ρητά ότι συμμορφωνόμαστε προς τις εντολές σας και δεν εκφράζουμε καμία άρνηση εκτέλεσης εντολής,

Γ) Να δώσετε εντολή στα σχολεία να συντάξουν Πράξεις αναλήψεως Υπηρεσίας και για εμάς, όπως συντάσσουν για τους λοιπούς συναδέλφους μας που επανήλθαν από τη Διαθεσιμότητα,

Δ) Να μεταβούμε στα σχολεία μας.

 

Μας απαντήσατε ότι:

1)       Δεν θα πρωτοκολλήσετε το Παρουσιολόγιό μας,

2)       Εφόσον δεν «χτυπήσουμε κάρτα» διοικητικού υπαλλήλου, από αύριο 10-6-2015 θα μας δηλώσετε ως αδικαιολογήτως απόντες ,

3)       Δεν πρόκειται να μας δώσετε καμία γραπτή εντολή,

4)       Επιμένετε ότι δεν θα μεταβούμε στα σχολεία μας και πρέπει να παρέχουμε διοικητικό έργο στην Υπηρεσία μέχρι τις 31-8-2015, επικαλούμενος και το με αρ. 90466/Ε2/8-6-2015 έγγραφο του Αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων στο οποίο γίνεται αναφορά στο Ν. 3528/2007 (άρθρο 30).

 

Η. Στο άρθρο 30 (Καθήκοντα υπαλλήλου) του Ν. 3528/2007 προβλέπεται ρητά ότι:

«1. Ο υπάλληλος εκτελεί τα καθήκοντα του κλάδου ή της ειδικότητας του.

2. Σε περιπτώσεις επιτακτικής υπηρεσιακής ανάγκης που δεν μπορεί να καλυφθεί με άλλον τρόπο, επιτρέπεται να ανατίθενται στον υπάλληλο καθήκοντα άλλου κλάδου ή ειδικότητας. ….

3. Η κατά την προηγούμενη παράγραφο ανάθεση επιτρέπεται για χρονικό διάστημα έως δύο (2) μηνών με αιτιολογημένη απόφαση του οικείου προϊσταμένου…»

 

Αναφερόμενος λοιπόν στον ως άνω Νόμο:

Α) ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ότι είμαστε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ και θέλετε να μας αναθέσετε ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ήτοι έργο ΑΛΛΟΥ ΚΛΑΔΟΥ (Διοικητικού)

Β) Για να γίνει αυτό πρέπει να συντάξετε ΑΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, σύμφωνα με την ως άνω ρητή Νομοθετική Επιταγή.

 

Σε περίπτωση που επιλέξετε να εκδώσετε απόφαση ανάθεσής μας αλλότριων καθηκόντων, ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι οφείλετε να αιτιολογήσετε:

  • όχι μόνο «την επιτακτική υπηρεσιακή ανάγκη της Υπηρεσίας που δεν μπορεί να καλυφθεί με άλλον τρόπο» αλλά και
  • το γιατί επιλέγετε να την καλύψετε «επιστρατεύοντας» επιλεγμένη ομάδα μεταξύ των εκπαιδευτικών και μάλιστα αυτούς τους εκπαιδευτικούς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και για το λόγο αυτό είχαν εξαιρεθεί από τη διαθεσιμότητα.

 

Κατόπιν αυτών και

ΕΠΕΙΔΗ, σύμφωνα με ρητή Νομοθετική Επιταγή [η οποία δεν μπορεί να ανακληθεί εν όλω ή εν μέρει, ούτε να τροποποιηθεί με ιεραρχικά κατώτερο κανόνα δικαίου] επανήλθαμε από την 3-6-2015 ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ να αποδέχεστε τις υπηρεσίες μας ως ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ να μας αναθέτετε αλλότρια καθήκοντα, παρά μόνο στην εξαιρετική περίπτωση συνδρομής του άρθρου 30 του Ν. 3528/2007- και υπό τις αυστηρές τυπικές προϋποθέσεις που αυτό θέτει.
ΕΠΕΙΔΗ – κατά συνέπεια- ΔΕΝ νομιμοποιείστε να μας απειλείτε με πειθαρχικές διώξεις, καθόσον η εν γένει υπηρεσιακή μας συμπεριφορά είναι απόλυτα σύννομη.

 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ

Α) για την πρωτοφανή καταπάτηση των Νόμων,

Β) για την πρωτοφανή καταπάτηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων εργασιακών δικαιωμάτων και ελευθεριών μας,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

  1. Να απέχετε από την πρόκληση κάθε παράνομης πράξης και υπηρεσιακής ενέργειας, την οποία είτε εκτελείτε ο ίδιος ή και η Υπηρεσία σας, είτε καθοδηγείτε να το πράξουν οι υφιστάμενοί σας μεταφέροντάς τους αναληθείς «ενημερώσεις» ή προφορικές παράνομες «εντολές».
  2. Να δώσετε εντολή στα σχολεία να συντάξουν Πράξεις αναλήψεως Υπηρεσίας και για εμάς, όπως συντάσσουν για τους λοιπούς συναδέλφους μας που επανήλθαν από τη Διαθεσιμότητα,
  3. Να μας δώσετε εντολή να μεταβούμε στα σχολεία μας.
  4. Εάν επιμένετε να παραμένουμε στο κτήριο της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης να μας δώσετε γραπτές εντολές του τι να πράξουμε ως Εκπαιδευτικοί στην Υπηρεσία,
  5. Εάν μας αναθέσετε έργο Διοικητικού υπαλλήλου να συντάξετε την Αιτιολογημένη Έκθεση του προβλέπει ο Νόμος, αιτιολογώντας και την επιλεκτική εφαρμογή του μόνο σε εμάς

ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

Ότι επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας και των μελών της Ένωσης μας που θίγονται από τις ενέργειές σας, για ευθύνες που θα αναζητηθούν σε κάθε φυσικό ή ηθικό αυτουργό τυχόν παρανόμων πράξεων και ενεργειών, υπηρεσιακό και μη, τόσο για την ευθύνη της Υπηρεσίας για λογαριασμό της οποίας εντέλει τυχόν παράνομες ενέργειες ή εκτελεί τέτοιες, όσο και για τον ίδιο προσωπικά, για παράβαση καθήκοντος και παράβαση του Νόμου, και για όλες τις τυχόν ποινικές και αστικές ευθύνες που ενδεχομένως να προκύψουν.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει σύμφωνα με το Νόμο το παρόν σε αυτούς στους οποίους απευθύνεται, για το κ. Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προσωπικά και δι’ αυτού ούτως ώστε ο ίδιος να μεριμνήσει για την ενημέρωση του περιεχομένου του σε όλους τους εμπλεκομένους ιεραρχικά ανωτέρους, προϊσταμένους και ιεραρχικά κατωτέρους του, προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες όλων, το δικαστικό επιμελητή καλούμενο να αντιγράψει ολόκληρη την εξώδικη δήλωση στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει.

Θεσσαλονίκη, 9 Ιουνίου 2015

Η πληρεξούσια Δικηγόρος

ΟΛΓΑ Κ. ΒΛΟΝΤΖΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ (Α.Μ. 5469)

ΚΑΛΑΠΟΘΑΚΗ 10 – ΤΚ 546 24

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΤΗΛ. 252591 – ΦΑΧ 252592

ΑΦΜ 047554177 – Β’  ΔΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΝΟΜΙΜΑ

Στις 10/6/2015, ώρα…..

Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Λ. ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 25

ΤΗΛ. 2310 540320

Από ΔΣ