Αρχείο PDF

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 23-05-2022

 Αρ. Δ.Τ.: 62

 19ο Συνέδριο Αντιπροσώπων της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

 

       Μπροστά στις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει η Δευτεροβάθμια Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση (Τ.Ε.Ε.), πραγματοποιείται η 19η Γενική Συνέλευση – Συνέδριο Αντιπροσώπων των τοπικών Ενώσεων, της Ομοσπονδίας Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.), της πιο αντιπροσωπευτικής δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση στον τομέα της τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης.     

Οι εργασίες του Συνεδρίου και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για τη συνδικαλιστική περίοδο 2022-2024 θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 στην Θεσσαλονίκη.

Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν τα πεπραγμένα και ο οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ., θα συζητηθούν κρίσιμα θέματα της Τ.Ε.Ε., θα μπουν οι βάσεις για την αναθεώρηση και επικαιροποίηση της Πρόταση της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. για την Δ.Τ.Ε.Ε.  και θα αποφασιστεί το διεκδικητικό πλαίσιο για το παρόν και το μέλλον της Τ.Ε.Ε., καθώς και για το ρόλο και τη θέση των Εκπαιδευτικών Λειτουργών που την υπηρετούν.

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα 3 διαδικτυακές προσυνεδριακές συναντήσεις ώστε να προετοιμαστεί το διεκδικητικό πλαίσιο και να ανταλλάξουν ακόμα περισσότερες απόψεις οι σύνεδροι.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Από ΔΣ