Αρχείο PDF

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 15-02-2021

 Αρ. Δ.Τ.: 38

Ολοκλήρωση διαδικτυακής Ημερίδας

          Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. συνδιοργάνωσε ημερίδα με την Ε.Ε.Τ.Ε.Κ. με θέμα “Βελτιωτικές Προτάσεις για το θεσμό των ΕΠΑ.Λ. και το Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας“.

          Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/2/2021 με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, σε πολύ θετικό κλίμα, με επτά (7) κεντρικούς εισηγητές και πληθώρα επιπρόσθετων ολοκληρωμένων τοποθετήσεων επι των θεμάτων από τους συμμετέχοντες.

Ακολούθησε δημιουργική συζήτηση από την οποία προέκυψαν σημαντικά συμπεράσματα που θα συνεισφέρουν στην αρτιότερη πληροφόρηση των εκπαιδευτικών των ΕΠΑΛ και θα βοηθήσουν σημαντικά στην προετοιμασία των εκπαιδευτικών μετασχηματισμών της ΤΕΕ στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Πολύ σημαντική θεωρούμε την θετική ανταπόκρισή των εκπαιδευτικών στην πρόσκλησή αυτή καθώς και για τις συνολικές τοποθετήσεις οι οποίες μας έδωσαν κίνητρα και νέο πλαίσιο στρατηγικής κατεύθυνσης στα νέα Ευρωπαϊκά δεδομένα αλλά και τις προκλήσεις της επόμενης 10ετείας στην Ελλάδα.

Ευχαριστούμε τους εισηγητές και τους συμμετέχοντες και ευελπιστούμε στην συνέχιση τέτοιων ημερίδων ώστε να παραμείνει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας και να παρέχουμε ελεύθερα το βήμα σε όλους τους εκπαιδευτικούς.  

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα στη σελίδα YouTube στο σύνδεσμο https://youtu.be/Oc3Q6ClDiKo?t=53

 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Από ΔΣ