[button link=”https://www.oltee.gr/wp-content/uploads/2014/02/ΔΤ-ΟΛΤΕΕ-060_-Πρόγραμμα-Αγωνιστικών-Κινητοποιήσεων.pdf” icon=”download” bg_color=”#e30404″ window=”yes”]Αρχείο PDF[/button]

Αθήνα, 14-7-2013

 Αριθμ. Δ.Τ.: 060

Πρόγραμμα Αγωνιστικών Κινητοποιήσεων

ΕΜΕΙΣ, οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούμε την Τ.Ε.Ε., που τη βιώνουμε και την πονάμε ως κομμάτι του εαυτού μας, διατρανώνουμε με κάθε τρόπο ότι δεν πρόκειται να συναινέσουμε στη διάλυση και την καταστροφή της.

Ο αγώνας μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ για το ζεστό αίμα που απαιτεί η Τρόικα, τους 2.500 νόμιμα διορισμένους Εκπαιδευτικούς που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα, κινητικότητα και απόλυση, τους 1.500 Σχολικούς φύλακες, τους 3.500 υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας, τις επιπλέον 5.000 μετακινήσεις – μετατάξεις εκπαιδευτικών

ΕΙΝΑΙ για το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών, να παρέχεται στα παιδιά τους πρόσβαση σε Δημόσια Δωρεάν Παιδεία, σε ασφαλή Σχολεία.

ΕΙΝΑΙ για το δικαίωμά μας να έχουμε ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση, να ζούμε σε εύτακτες και ασφαλείς πόλεις.

ΕΙΝΑΙ για το δικαίωμα των 26.721 ενεργών μαθητών και μαθητριών που φοιτούν στα σχολεία της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, (το 33% του συνολικού ενεργού μαθητικού πληθυσμού της) να συνεχίσουν τη φοίτησή τους στα τμήματα των Τομέων και Ειδικοτήτων που επέλεξαν και που τώρα καταργούνται.

ΕΙΝΑΙ για το δικαίωμα όλων μας στην Υγεία και στην Πρόνοια.

ΕΙΝΑΙ για το δικαίωμα της Πατρίδας μας να ελπίζει σε οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη.

Στο όνομα του Ελληνικού Λαού

και σε εφαρμογή των Επιταγών του Συντάγματος

Καλούμε σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα σε ενωτικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας :

 

ΑΘΗΝΑ

Τη Δευτέρα 15-7-2013, στις 20:00 στην Πλατεία Συντάγματος, συμμετέχουμε στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Την Τρίτη 16-7-2013,

στις 11:00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος, συμμετέχουμε στο Συλλαλητήριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε.

στις 20:00 στην Πλατεία Συντάγματος, συμμετέχουμε στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο.

Την Τετάρτη 17-7-2013, στις 20:00 στην Πλατεία Συντάγματος, συμμετέχουμε στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο των εργαζομένων.

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τη Δευτέρα 15-7-2013,

στις 07:00 στις Δ/νσεις Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης, συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της συντονιστικής επιτροπής αγώνα ΕΛΜΕ-Θ – ΕΛΤΕΕ-Θ.

στις 20:00 στην ΕΤ3, συμμετέχουμε στη συναυλία – συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των φορέων της Πόλης.

Την Τρίτη 16-7-2013,

στις 08:00 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης, συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της συντονιστικής επιτροπής αγώνα ΕΛΜΕ-Θ – ΕΛΤΕΕ-Θ.

Οι τοπικές Ενώσεις Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. από όλη τη Βόρεια Ελλάδα (από τη Λάρισα και πάνω) θα μισθώσουν λεωφορεία για τη μετακίνηση των μελών τους που θα συμμετάσχουν.

στις 11:30 στην ΕΤ3, συμμετέχουμε στο Συλλαλητήριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. με πορεία στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Την Τετάρτη 17-7-2013, στις 10:30 στην ΕΤ3, διαδήλωση. Στη συνέχεια, και περί τις 11:30-12:00, θα αναχωρήσουν λεωφορεία μισθωμένα από την Ο.Λ.Μ.Ε. με προορισμό την Αθήνα, για να συμμετάσχουν όσοι το επιθυμούν στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος.

Τα μέλη των Ενώσεών μας (Ε.Λ.Τ.Ε.Ε.) θα επιβιβαστούν στα λεωφορεία της Ο.Λ.Μ.Ε., σύμφωνα με απόφαση της συντονιστικής επιτροπής αγώνα ΕΛΜΕ-Θ – ΕΛΤΕΕ-Θ.

 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις που διοργανώνουν τα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ, οι Φορείς, τα συντονιστικά των τοπικών ΕΛΜΕ – ΕΛΤΕΕ και τις υπόλοιπες δράσεις που έχουν αναλάβει με δική τους πρωτοβουλία τους οι τοπικές μας Ενώσεις.

 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

 

Από admin-02