Έμπρακτα και δημόσια

[button link=”https://www.oltee.gr/wp-content/uploads/2015/02/ΔΤ-ΟΛΤΕΕ-025_-Έμπρακτα-και-δημόσια.pdf” icon=”download” bg_color=”#e30404″ window=”yes”]Αρχείο PDF[/button]

Αθήνα, 14-2-2015

 Αριθμ. Δ.Τ.: 025

 Έμπρακτα και δημόσια

 

Μάχες δίνει αυτές τις ώρες η ελληνική κυβέρνηση για μια αξιοπρεπή συμφωνία με τους δανειστές. Η έκβαση του αγώνα αφορά στη Χώρα και σε όλους εμάς προσωπικά.

Το χρέος μας απέναντι στη Δημοκρατία και στην πατρίδα μας δεν εξαντλήθηκε με την προσέλευση στις κάλπες. Οποιαδήποτε κι αν ήταν η κομματική προτίμηση του καθενός, αποτελεί χρέος όλων μας η έμπρακτη και δημόσια στήριξη του αγώνα που δίνει αυτές τις ώρες η κυβέρνηση. Τα όποια κλαδικά και συνδικαλιστικά αιτήματα θα μπορούν να ικανοποιηθούν, μόνο αν ολόκληρη η Χώρα βγει από τη θανατηφόρα δίνη των ολέθριων και αδιέξοδων μνημονιακών σχεδιασμών, σε μια προοπτική πραγματικής και υγιούς ανάπτυξης, της οικονομίας και της κοινωνίας.

Τούτες τις κρίσιμες ώρες,

καλούμε

σύσσωμη την οικογένεια των εκπαιδευτικών, με ατομικές πρωτοβουλίες και συλλογικές εκφράσεις, έμπρακτα και δημόσια, να δια-δηλώσει το αίτημα σύσσωμου του Ελληνικού Λαού για ένα βιώσιμο οικονομικά, δίκαιο κοινωνικά, Δημοκρατικό ΑΥΡΙΟ της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

 ΔΤ ΟΛΤΕΕ-025_ Έμπρακτα και δημόσια

Από ΔΣ