Αθήνα, 14-12-2012

 Αριθμ. Δ.Τ.: 025

Απεργία και Συλλαλητήρια την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. συμμετέχει στην Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία και τις Απεργιακές Συγκεντρώσεις της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου 2012 που αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στην έκτακτη συνεδρίαση της την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012.

Το Δ.Σ. της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. καλεί τους εκπαιδευτικούς της Τ.Ε.Ε. απεργώντας και συμμετέχοντας στις απεργιακές συγκεντρώσεις, μαζί με τους υπόλοιπους Εργαζόμενους στο Δημόσιο, να εκφράσουν δυναμικά και μαζικά την αντίθεσή τους στις μνημονιακές πολιτικές, διατρανεύοντας το:

  • ΟΧΙ στη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών και στην κατεδάφιση του Κοινωνικού Κράτους, της Υγείας, της Παιδείας, της Ασφάλισης, …,
  • ΟΧΙ στην κατάργηση του Δημόσιου, Δωρεάν, Κοινωφελούς χαρακτήρα της Εκπαίδευσης και στις περικοπές στην Παιδεία,
  • ΟΧΙ στη Διαθεσιμότητα και τις Απολύσεις, στην κατάλυση των Εργασιακών Σχέσεων, στις Υποχρεωτικές Μετατάξεις και Μεταθέσεις, στη Χειραγώγηση με όπλο την Αξιολόγηση,
  • ΟΧΙ στη φορολογική επιδρομή εναντίον του Δημοσίου Υπαλλήλου και στην οικονομική εξαθλίωση – φτωχοποίησή του.

Οι δράσεις και οι αγώνες συνεχίζονται και θα ενταθούν, όσο Κυβέρνηση και Τρόικα επιμένουν στα βάρβαρα μέτρα ισοπέδωσης κάθε εργασιακού και κοινωνικού δικαιώματος των εργαζομένων στο Δημόσιο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τους ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ τα ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ της ατελέσφορης, αποτυχημένης και επικίνδυνης πολιτικής τους.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Από admin-02