Αθήνα, 7-2-2013

 Αριθμ. Δ.Τ.: 030

Συνάντηση με το νέο Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. και των Δ.Σ. των Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο νέο Περιφερειακό Διευθυντή Α’/βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Καρατάσιο, στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, από το Δ.Σ. της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. ο γενικός γραμματέας Σταμάτης Σταματιάδης, ο οργανωτικός γραμματέας Αχιλλέας Πέττας, ο έφορος δημοσίων σχέσεων Κώστας Κωνσταντίνου και ο έφορος βιβλιοθήκης & εκδόσεων Νίκος Μπαντής, από το Δ.Σ. της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε.Θ. Α΄Θεσ/νίκης ο πρόεδρος Αλέξανδρος Σαχπεκίδης και η οργανωτική γραμματέας Χριστοφύλη Τσιάμη, και από το Δ.Σ. της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε.Θ. Β΄Θεσ/νίκης ο αντιπρόεδρος Λάζαρος Πετρόπουλος.

Οι εκπρόσωποι των Εκπαιδευτικών Λειτουργών της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ε.) συγχάρηκαν τον κ. Καρατάσιο για την εκλογή του να υπηρετήσει εκ νέου την εκπαίδευση από τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του.

Στη συνάντηση διαπιστώθηκε και καταγράφηκε η έντονη πρόθεση και κοινή επιθυμία όλων για αγαστή συνεργασία, με περιοδικές τακτικές συναντήσεις και ανοικτή επικοινωνία, στην προσπάθεια αντιμετώπισης των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Β’/βάθμια Εκπ/ση και ιδιαίτερα το πολύπαθο κομμάτι της, η Τ.Ε.Ε.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Από admin-02